Transilvania pe 2 Roti – La Arcus

TabereCuSuflet0102Astazi a inceput Tabara Transilvania pe 2 Roti, si inca din prima zi, bucuria mersului pe bicicleta ne-a adus zambetul pe buze:)

Dupa drumul cu microbuzul din Bucuresti, ne-am oprit in Sf.Gheorge, in inima Tinutului Secuiesc. Cum statea sa ploua, ne-am luat pelerinele de ploaie si am sarit pe biciclete in cautarea aventurii! Am parcurs un prim traseu de 15 km, perfect pentru incalzirea inainte zilei de maine, cand vom urca Pasul Vadas. Primul popas l-am facut la Arcus, unde am vazut Castelul Szentkereszty si Capela Imre Makovecz, ocazie cu care am descoperit bogatia culturii secuiesti.

Copiii au asteptat cu nerabdare tabara! Iata cuvintele unuia dintre participanti: ,,Astept aceasta tabara inca din vara trecuta si as putea sa zic un singur lucru: toate asteptarile mi-au fost implinite: cultura, peisaje si suflet. Ii multumesc Cameliei si lui Radu pentru implicarea si sufletul pus in aceasta tabara:)” – Radu Mihai

A, si sa nu uitam:) La Arcus am profitat ca ne-am intors si am trecut sa ii salutam pe prietenii nostri din Tabara de Echitatie: pe tanti Magda de la Casa Szakacs si pe Iulia si ceilalti instructori de la Centrul de Echitatie:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s