Tabara de Echitatie – Concursul

rbthdrIn ultima zi a Taberei de Echitatie copiii si-au aratat maiestria intr-un concurs cu doua probe: teoretica si practica! Cu totii s-au descurcat de minune, iar la final au primit diplome de la Centrul de Echitatie:)

Vremea nu a mai tinut cu noi in ultima zi! Desi a plouat toata noaptea, nu ne-am descurajat si, cu emotiile de rigoare, am pornit catre Centrul de Echitatie pentru examenul final!
Prima a fost proba practica, la care copiii au trebuit sa enumere si sa arate partile componente ale harnasamentului, atat la frau cat si la sa. Cu totii s-au descurcat bine, luand note intre 8 si 10:)

Intre timp ploaia s-a oprit, asa ca am urcat in manej pentru proba practica. Aceasta a constat in parcurgerea unui traseu de indemanare, destul de complex, contratimp. Copiii au trebuit sa parcurga o bucla scurta, o portiune cu cavaleti, un ghidaj ingust in unghi de 90 de grade si un opt intre doua obstacole. Fiecare ghidaj sau obstacol atins presupunea o penalizare de timp. Pentru ca terenul era foarte moale, a fost interzis trapul.
Din nou copiii s-au descurcat excelent, avand timpi foarte buni iar arbitrii nu au avut nicio ocazie sa aplice vreo penalizare:) Rezultate se gasesc pe siteul competitiei.

Dupa concurs a urmat premierea, apoi copiii si-au luat la revedere de la tabara. Iata cateva Impresii stranse in ultima zi:

Iata si pozele din ultima zi a taberei:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s