WeCare pentru Maria

TabereCuSuflet123Maria este o fata de 16 ani care provine dintr-o familie simpla si modesta. Ea a participat la Tabara Calutii de Mare prin bunavointa unui domn care a acoperit toate cheltuielile!

D-l Bogdan ne-a contactat inca din luna martie pentru a o inscrie pe Maria in Tabara Calutii de Mare. A fost o inscriere normala, desi ar fi putut apela fara probleme la programul WeCare pentru Maria!

In timpul discutiilor preliminare inaintea plecarii in tabara am aflat mai multe despre ea, despre familia ei si despre situatia sa. D-l Bogdan a cunoscut-o in urma cu mai putinde un an, dintr-un anunt pe facebook despre un copil aflat in spital in Bucuresti si care are nevoie de mancare. Desi nu este din Bucuresti, a vorbit cu o firma de catering si a ajutat-o. Apoi, de Craciun, le-a trimis un pachet, iar acum s-a gandit sa o ajute oferindu-i o tabara la mare! Asa a ajuns Maria In Tabere cu Suflet.

Apreciem gestul d-lui Bogdan si, cu permisiunea dansului, il consideram printre Prietenii Tabere cu Suflet. Ne bucuram nespus sa vedem din ce in ce mai multa lume oferind fara sa ceara nimic in schimb!

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “WeCare pentru Maria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s