Tabara de Scufundari – Fauna marina

This photo is taken by AllWinner's v3-sdvDe dimineata am avut parte de o mare linistita si cu apa limpede in Tabara de Scufundari si Speologie! Am profitat si ne-am scufundat din nou, ocazie cu care am vazut Ace de Mare, Caluti de Mare, Crabi, Chefali, Actinii si alte organisme minunate ce populeaza Marea Neagra:)

Astazi conditiile de scuba au fost mult mai bune, iar copiii s-au simtit mult mai confortabil! Au invatat pozitia orizontala corecta sub apa si au exersat compensarea. Progresul a fost vizibil la toti, iar la final au fost laudati de instructor:)

De dimineata am aflat despre diferite animale pe care le putem intalni in Marea Neagra. Am aflat despre cele meduzele de apa rece si de apa calda – Aurelia si Rizostomeia, despre rapanele venetice si despre nevertebrate neaose care imprumuta cochiliile altor melci, despre actinii si despre multe specii care mai de care mai interesante.
Si spre bucuria noastra, vizibilitatea fiind mult mai buna, am putut vedea o multime dintre ele:)

Dupa scufundare am facut o multime de jocuri pe plaja, ne-am jucat cu mingea, am jucat Cricket, Battlefield si Poveste intr-un cuvant, iar seara am jucat Dixit.

Spre bucuria noastra, de dimineata ne-am revazut cu Catalin din Tabara de Echitatie🙂

Iata cateva poze de astazi. Nu sunt foarte multe caci in camera noastra a intrat apa:( Am completat insa cu pozele facute de Cristi!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s