Tabara de Scufundari – Micii Speologi

TabereCuSuflet106Astazi de dimineata soarele a stat ascuns dupa nori, asa ca am explorat pesteri in Tabara de Scufundari si Speologie! Dupa pranz a reaparut soarele, asa ca am mers la plaja unde ne-am jucat si ne-am balacit de zor:)

Ziua a inceput cu inviorarea, apoi am mancat. Dupa masa de dimineata am aflat o multime de lucruri despre pesteri: de cate tiputi sunt, cum s-au format, ce este o galerie activa si una fosila, etc. Apoi am ascultat Povestea Pesterii Icoane si am aflat drama care a avut loc acolo in urma cu peste 2000 de ani. La final am vorbit despre o alta drama, mai recenta, a celor 12 copii ramasi prizonieri intr-o pestera din Thailanda, iar copiii au venit cu solutii cum ar putea fi salvati.

Dupa toata aceasta lunga discutie, ne-am echipat si am plecat intr-o frumoasa drumetie spre Pestera Icoane. Pe drum am vazut mai multi tumuli si o cazemata, precum si lacul Mangalia. In pestera am stat timp de o ora, timp in care am viztat mai multe galerii si am vazut paturile in care se spune ca au dormit aparatorii cetatii de sub pamant.
Cand am iesit din pestera a inceput sa ploua, asa ca ne-am intors cu masina.

Dupa-amiaza am fost la plaja. Copiii s-au balacit si au jucat tenis si Battlefield, apoi ne-am plimbat pe faleza pana la Cazemata si mai departe, pana la Golful Francez.

Seara am facut cunoastinta cu instructorul de Scufundari, care ne-a povestit o multime de lucruri interesante:)

Iata pozele de astazi:Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s