Vacanta Mare

taberecusuflet21Saptamana viitoare incepe Vacanta cea Mare si, odata cu ea, se deschid portile Taberelor de Vara! Urmeaza 12 saptamani de vacanta si tot atatea tabere si motive de distractie:)
In aceasta perioada vom comunica mai mult pe email, iar programul Weekend Activ ia o scurta pauza pana la toamna! Daca doriti sa ne cunoasteti inainte de tabere, am creat mai multe oportunitati prin programul WeCare Puntea Increderii.

Vacanta de Vara incepe sambata, 16 iunie, si tine 85 de zile, pana duminica, 9 septembrie! In aceasta perioada vom merge, saptamana de saptamana, intr-o multime de tabere in tara si strainantate. Programul Taberelor de Vara se gaseste aici

Deoarece in timpul taberelor ne concentram asupra activitatilor cu copiii,  sunt momente in care nu putem vorbi la telefon. Din respect pentru persoana care ne apeleaza, obisnuim sa raspundem indiferent daca recunoastem sau nu numarul, de aceea preferam comunciarea pe email in aceste perioade. In mod normal raspundem imediat dupa ce se culca copiii. Va multumim pentru ajutor si pentru intelegere:)

In timpul taberelor de vara nu exista timpul fizic pentru a organiza iesiri de weekend, asa ca programul Weekend Activ ia o scurta pauza pana la toamna. Vom reveni cu noi iesiri interesante, la care va puteti deja inscrie. Aveti programul aici.

Daca doriti sa ne cunoasteti inainte de tabere, am creat mai multe oportunitati prin programul WeCare Puntea Increderii.
In primul rand putem sa ne vedem la iesirile din acest weekend de la Sinaia. Vom merge sambata intr-o drumetie pana la Rezervatia de narcise din Muntii Baiului, iar duminica la catarat. Mai multe detalii aici si aici, iar daca vreti sa veniti, va rugam sa va inscrieti aici.
Acestea sunt ultimele iesiri din Weekendul Activ inainte de Vacanta de Vara. Obiectivul principal al programului este promovarea unui stil de viata sanatos, iar pe langa acest obiectiv, ne propunem sa cunoastem copiii care urmeaza sa mearga in tabara si sa le oferim ocazia sa ne cunoasca.
De asemenea, putem organiza o intalnire dedicata. In cazul in care considerati ca este cazul, va rugam sa ne anuntati.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s