Loc liber in Tabara Transilvania pe 2 Roti

Sasesti11Transilvania pe 2 Roti este o tabara cu totul deosebita! Vom parcurge cu bicicletele un circuit prin Transilvania, in care vom vedea o multime de monumente interesante: pesteri, vulcani, castele sau biserici fortificate!
Locurile in aceasta tabara s-au ocupat cu mult timp in urma! Iata insa ca un copil ne-a anuntat ca nu mai poate veni, asa ca s-a eliberat un loc!

Tabara are loc in perioada 22-27 iulie. Vom parcurge un circuit inedit, care incepe din Sf.Gheorghe si trece, pe rand, prin Arcus, Aita, Baraolt, Racos si Rupea si vom sta la diferite pensiuni pe traseu. Vom pedala zilnic intre 10 si 30 km, dupa puteri, pe drumuri de pamant, poteci, alei de bicicleta si drumuri asfaltate putin umblate.
Traseul este diferit fata de cel din anii trecuti, astfel incat sa putem vizita si alte lucruri interesante. Vom vedea Valea Crisului si Pasul Vades, Cheile Varghisului, Pestera Orban Balazs, Lacul de Smarald, Vulcanul stins si coloanele de bazalt de la Racos, Cheile Oltului, Cetatea dacica de pe Tipia Ormenisulu si, nu in ultimul rand, Bisericile fortificata de la Homorod si Ungra. Iata cateva poze de pe traseu, precum si Impresiile copiilor din tabara de anul trecut:)
Mai multe informatii despre tabara gasiti aici.

Locurile in aceasta tabara s-au ocupat cu mult timp in urma! Iata insa ca saptamana aceasta s-a eliberat un loc caci, din pacate, un copil s-a accidentat si nu mai poate veni:(

Cine doreste sa vina in locul lui, se poate inscrie aici. Costul taberei este echivalentul a 260 Euro iar avansul este de 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
Ca varsta, recomandam sa aiba copilul minim 9 ani, deoarece traseul este ceva mai greu fata de cel de anul trecut.
Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

In cazul in care se va gasi un inlocuitor, avansul va fi inapoiat prin programul WeCare🙂

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s