Academiile Tabere cu Suflet

rbtLa inceputul lunii august isi deschid portile 3 tabere speciale, reunite prin nume si prin renume:) Este vorba de Academia Curajului, Academia de Tenis si Academia de Pictura!

Toate cele trei tabere vor avea loc in perioada 5 – 10 august, la Predeal. Vom sta la acelasi hotel – Hotel Cool, de 3* – unde stam si iarna, in Taberele de Schi, iar copiii se simt foarte bine!

Chiar daca stam in acelasi loc, activitatile vor fi desigur, diferite:) In Tabara Academia de Tenis avem cate doua antrenamente pe zi, dimineata si dupa-amiaza. Antrenamentele au loc pe terenul de zgura sau, daca ploua, in sala de sport. Vor fi grupe de incepatori, intermediari sau avansati iar antrenamentul consta in sesiuni de exersare a vitezei, precum si de exersarea elementelor tehnice. Vom controla mingii in stare statica, vom invata lovirea corecta a mingii forehand si backhand, bataia mingii cu partener fara fileu, lovitura de forehand+backhand cu transfer de greutate spre inainte, lovitura de forehand cu preasezare din pas adaugat printre jaloane, serviciul si aruncarea mingii pentru lovitura de serviciu si multe altele.

In Academia de Pictura pictam de dimineata, iar dupa-amiaza facem diferite activitati interactive. Vom lucra cu cei dornici, de toate varstele:) Vom face schite de peisaj lucrate in aer liber, experimentand tehnica tus-penita si desen carbune pe hartie/carton, de asemenea vom picta in tehnica acuarelei, dupa peisaj. Lectiile vor fi sustinute de D-na Profesoara Angelica Alexa de la Scoala de Arte nr.2.

Academia Curajului este cea mai veche dintre cele trei tabere! Timp de o saptamana ne vom testa curajul si vom avea parte de o multime de activitati care mai de care mai interesante:) Vom urca pe munte si vom face Rapel si Escalada pe stanca, intr-o zi vom urca echipati cu hamuri Canionul 7 Scari, vom merge in Parcul de Aventura si vom zbura pe Tiroliana, ne vom balaci la Piscina si vom sari de la Trambulina si multe altele! Vom invata sa facem si altfel de activitati care ne pun la incercarea curajul, cum ar fi sa prezentam si sa jucam intr-o piesa de teatru in fata celorlalti:) De asemenea, vom participa la mai multe Competitii.

In ce priveste pretul, Academia Curajului si Academia de Pictura costa echivalentul a 250 Euro, iar Academia de Tenis 270 Euro! Pentru plata unui avans de minim 500 lei cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

Rezervarea se poate face aici, iar plata avansului se poate face cash sau in Contul Asociatiei. Mai multe informatii despre cele 3 tabere gasiti aici, aici si aici.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s