Garantie 100%

WeCareGarantieNoul program WeCare Garantie 100% a fost relansat! Prin acest program ne propunem sa acoperim diferite situatii, mai putin probabile, in care nu putem oferi ceea ce ne dorim. Spre exemplu, daca  o tabara se anuleaza, indiferent de motiv, prin acest program avansul este returnat integral iar copiii beneficiaza, probono, de un Weekend Activ gratuit!

Proiectul Garantie 100% s-a nascut in 2013 si a pornit de la o idee a lui Loránd Soares-Szász.
La unul dintre cursurile sale, ne-a spus ca a propus unui prieten, care detinea un restaurant din Cluj, sa ofere banii inapoi clientilor nemultumiti. Cineva din sala, circumspect, a intrebat daca restaurantul nu a dat faliment. Loránd i-a raspuns ca din contra, numarul clientilor a crescut. Caci servea mancare  buna si “cat de josnic poti sa fii sa lingi farfuria, apoi sa spui ca nu ti-a placut…” a motivat el. Mai multe detalii

Am gasit proiectul interesant, caci  oferisem deja astfel de facilitati si se potrivea ca o manusa!🙂 Nu atat pentru beneficiile comerciale, cat pentru ca ne doream sa ajutam oamenii nemultumiti, pentru a nu intra in negocieri din care nimeni nu catiga si pentru ca vroiam sa reparam eventuale greseli si sa ne imbunatatim serviciile.
Cu acordul lui Loránd, am implementat aceasta idee pe care am preluat-o si am transformat-o intr-un adevarat program WeCare al Asociatia Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna. Iata cum suna  acest program:

Proiectul Garantie 100% este un program WeCare al Asociatia Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna.
Nu sunteti pe deplin multumiti de serviciile primite? Completati Formularul Garantie 100% si primiti inapoi suma platita. Aveti astfel Garantia 100% a unei experiente memorabile si placute!
Garantie 100% este o idee a lui Loránd Soares-Szász, preluata de Asociatia Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna.

Din pacate, nu toata lumea a inteles corect acest proiect, asa ca am fost nevoiti sa il suspendam si sa il reevaluam. Mai multe detalii

Prin noul program Garantie 100% ne propunem sa acoperim o serie de situatii, mai putin probabile, in care nu putem oferi ceea ce ne propunem.
Daca  o tabara se anuleaza pentru ca nu se inscriu suficienti copii spre exemplu, prin acest program avansul este returnat integral iar copiii inscrisi beneficiaza, probono, de un Weekend Activ gratuit!
Practic nu a fost cazul decat o singura data in 10 ani, si asta pentru ca noi gandim diferit fata de alte companii care organizeaza tabere. Asociatia Tabere cu Suflet este o asociatie non profit, iar criteriul conform caruia veniturile trebuie sa acopere neaparat cheltuielile nu se aplica. Asa ca din punct de vedere financiar, putem face tabere cu minim un copil! Singura conditie este sa isi doreasca sa vina cu noi:)
De curand am avut o astfel de situatie, fiind foarte aproape sa anulam Tabara Soarelui din aprilie, de la Sinaia. Deja anuntasem parintii si le oferisem posibilitatea sa vina intr-un Weekend Activ pro bono. Motivati insa de dorinta copiilor de a participa la tabara, am gasit pana la urma resursele necesare pentru a o organiza:) Mai multe detalii

Programul Garantie 100% nu se reduce insa la acest caz. De curand am intalnit o alta situatie deosebita, in care am apelat la acest program. Dintr-o neatentie, pe noul site Tabere cu Suflet, pretul Taberei Transilvania pe 2 roti era trecut gresit, fiind mai mic decat cel real. Asumandu-ne neatentia, am oferit pretul redus, la care am adaugat si reducerea de Early Booking, la cinci copii care s-au inscris si au platit avansul pana la corectarea informatiei de pe site.

In plus, vom incerca sa pastram viu spiritul vechiului program Garantie 100%, deoarece, in pofida limitelor sale, are multe valori ce merita promovate: detasarea de partea financiara, aprecierea valorilor, dorinta de a deveni mai buni! Toate aceste valori se regasesc in  Proiectul Satisfactie 100%, care are ca obiectiv principal sa avem doar concurenti fericiti la competitiile pe care le organizam. Mai multe detalii
Prin extensia acestui proiect, ne propunem sa facem tot ce tine de noi astfel incat si copiii din tabere sa fie fericiti la final:)
Pentru a nu incuraja pe cei care nu ne impartasesc valorile si vad in acest proiect o simpla sursa de venit, nu vom oferi compensatii materiale in cazul in care cineva declara ca nu este pe deplin multumit. Cu toate acestea, o vom lua ca un insucces profund daca se va intampla asa ceva.

One thought on “Garantie 100%

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s