WeCare la Weekendul Activ de la Snagov

TabereCuSuflet076Doi copii care nu au mai putut participa la un Weekend Activ la schi in aceasta iarna, au primit un voucher  pe care l-au folosit la Weekendul Activ cu bicicletele si caiacul din Rezervatia de Nuferi de la Snagov. Voucherul a fost oferit prin programul WeCare.

Sebi si Filip se inscrisesera la Weekendul Activ la schi din 25 februarie, insa s-au imbolnavit si nu au mai putut participa. Prin programul WeCare au primit un Voucher in valoare de 150 lei.
Duminica, 6 mai, cei doi copii au participat la Weekendul Activ cu bicicletele si caiacul din Rezervatia de Nuferi de la Snagov, acoperind costurile cu Voucherul primit prin programul WeCare.

Programele WeCare ale Asociatiei Tabere Cu Suflet au aparut din nevoia de compasiune. Persoane nevoiase, cu diferite probleme, ne cereau ajutorul, iar noi simteam ca este de datoria noastra sa ajutam, dupa nevoile fiecaruia si dupa puterile noastre. Prin programul WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplu personal. Sunt 18 proiecte WeCare in derulare, prin care anual ajutam peste 500 de copii anual.
Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie. Incepand din decembrie 2016, 10% din pretul taberelor este directionat catre programul WeCare! Mai multe detalii

Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet. Ne propunem astfel sa promovam o Lume mai buna prin exemplu personal, oferind sansa unei dezvoltari normale, prin integrarea in Familia Tabere cu Suflet!
Primul proiect a fost lansat in 2010, in plina Criza economica. Multi parinti si-au pierdut locul de munca in aceea perioada. Atunci am ajutat primii 2 copii. De atunci, peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram sa putem ajuta, in viitor, cat mai multi! Mai multe detalii

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s