Transilvania pe 2 Roti

Sasesti11La sfarsit de iulie va invitam intr-o tabara cu totul speciala! Transilvania pe 2 Roti este o tabara in care vom parcurge, cu bicicletele, un nou traseu printre Castelele si Bisercile fortificate din Transilvania, vom vizita monumente UNESCO, vom explora Pesteri, Chei si alte minunatii ale naturii!

Tabara Transilvania pe 2 Roti are loc in perioada 22-27 iulie. Vom sta la diferite pensiuni din Arcus, Zalan, Baraolt si Rupea si vom parcurge, in circuit, un traseu inedit, care incepe din Sf.Gheorghe si trece, pe rand, prin Arcus, Valea Zalanului, Baraolt, Racos si Rupea. Vom pedala zilnic cate 10 si 30 km, dupa puteri, pe drumuri de pamant, poteci, alei de bicicleta si drumuri asfaltate putin umblate.

Traseul este diferit fata de cel din anii trecuti, astfel incat sa putem vizita si alte lucruri interesante. Vom vedea satul izolat ales de Printul Charles pentru resedinta sa, Cheile Varghisului, Pestera Orban Balazs, Lacul de Smarald, Vulcanul stins si coloanele de bazalt de la Racos, Cheile Oltului, Cetatea dacica de pe Tipia Ormenisulu, Cetatea Rupea si, nu in ultimul rand, Bisericile fortificata de la Homorod si Ungra.
Iata cateva poze de pe traseu, precum si Impresiile copiilor dupa tabara de anul trecut:)

Ca varsta recomandata, in general nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa putem sa va spunem ca in aceasta tabara au venit si copii de 6 ani! Si s-au descurcat:)

Costul taberei este de 1211 lei (echivalentul a 260 Euro). Pentru plata unui avans de minim 500 lei cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

Rezervarea se poate face aici, iar plata avansului se poate face cash sau in Contul Asociatiei. Mai multe informatii despre tabara gasiti aici.

Tineti cont ca in aceasta tabara numarul de locuri este limitat caci nu putem lua foarte multi copii, iar in acest moment mai sunt doar cateva disponibile.
Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s