Iesirea la Schi pe Valea Alba se amana!

Tabere cu Suflet pe Valea AlbaLa munte se anunta vreme instabila, iar la Vf.Costila este prognoza de ploaie cu descarcari electrice! Pentru securitatea copiilor, am decis ca este mai bine sa amanam iesirea la Schi pe Valea Alba.

Dupa o perioada lunga de vreme frumoasa si stabilitate atmosferica, se pare ca vom avea parte de cateva furtuni de primavara! Cel putin asa arata prognoza pentru acest weekend.
Nu este un secret ca fulgerele pot fi foarte periculoase in zona de munte, mai ales pe o portiune plata si intinsa, tipica pentru Platoul Bucegi. Cum securitatea copiilor este primul lucru pe care il avem in minte in Tabere cu Suflet, am decis sa amanam iesirea la Schi pe Valea Alba care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, 5 mai, pentru saptamana viitoare.

Exista posibilitatea sa mergem pe o alta vale, functie de conditiile de zapada. In acest moment se poate schia inca pe Valea Alba, insa sunt zone in care rimaiele s-au adancit, iar podurile de zapada s-au ingustat fata de ce am observat la Tura de recunoastere.
O varianta ar putea fisa urcam pana la Vf.Omu si sa schiem pe Valea Morarului. Pentru a vedea conditiile pe aceasta vale, vineri, 4 mai, am fost intr-o noua Tura de recunoastere. Mai multe informatii cat de curand.

Foto: Demi Tipa

One thought on “Iesirea la Schi pe Valea Alba se amana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s