Tabere la Mare

TabereCuSuflet.0902Vara aceasta vom merge, in premiera, in Tabara de Scufundari si Speologie! Cea de a doua tabara la mare este Calutii de Mare.
Taberele au loc in perioada 8-13 iulie, iar pentru plata unui avans pana marti, 8 mai, beneficiati de reducerea de Early Booking!

Cele doua tabere vor avea program separat. In timp ce copiii din Tabara Calutii de Mare se vor distra si vor avea tot felul de activitati interesante pe plaja si in piscina, cei din Tabara de Scufundari si Speologie vor fi introdusi in doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia!  Vor incepe prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat si care sunt principile de siguranta, apoi vor face o prima scufundare in piscina. Dupa ce se vor obisnui cu lumea subacvatica, vor face scufundari in Marea Neagra:)
De asemenea, vor invata despre munca areheologilor, apoi se vor echipa si vor explora Pestera Icoane – una dintre cele mai renumite pesteri din Dobrogea – si ii vor afla trecutul, dar si mitul si legenda!  Vor invata despre Pestera Movile si vor afla cum a fost descoperita, apoi vor merge in laborator si vor intelege de ce este atat de importanta pentru oamenii de stiinta de la NASA.
Dupa amiaza va fi dedicata activitatilor interactive, iar seara jocurilor:)
Mai multe detalii despre cele doua tabere se gasesc aici, respectiv aici.
Cazarea este la Hotel Delta 3* din Jupiter, la numai 50 de metri de plaja. Mai multe detalii

Inscrierile se pot face aici, iar pentru plata unui avans pana marti, 8 mai, beneficiati de o reducere de 10% prin programul WeCare Early Booking.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s