Cu bicicletele in Bulgaria – Cascadele Krushuna

TabereCuSuflet511In ziua a doua a mini Vacantei de 1 Mai am fost in Parcul Krushuna si am facut Turul Cascadelor, apoi ne-am urcat pe bicicleta si am mers la doua avene din Platoul Devetashki! 

Ziua a inceput cu un binevenit moment de relaxare, caci dupa micul dejun nu am plecat direct in tura ci ne-am bucurat in tihna de ce ne oferea spatiul de cazare:) Copiii s-au jucat in curtea imensa, iar cei mari au citit, s-au relaxat, iar unii au facut chiar yoga!

La ora 10:00 am plecat, pe jos sau cu bicicletele, la Parcul Krushuna. Aici sunt 3 cascade de travertin – dintre care cea mai mare are 20 m inaltime – si mai multe pesteri. Din pacate turul complet al Cascadelor nu se mai poate face deoarece s-a rupt o scara, asa ca am facut cele doua tururi deschise in acest moment, cel rosu – din partea de jos a Cascadelor, si cel albastru, care ofera acces in partea superioara a Cascadelor precum si la cele doua Pesteri importante din Parc, Urushka Maara si Vodopada. A fost o excursie cat se poate de frumoasa in care ne-am bucurat de verdele naturii, de frumusetea cascadelor si de aerul racoros, ne-am catarat pe surplomba si am intrat in galeria activa, pline de cascade, din Pestera Vodopada.

Foto: Tabere cu Suflet, Robert Bucur

One thought on “Cu bicicletele in Bulgaria – Cascadele Krushuna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s