WeCare pentru o noua Carte

booksDe curand am primit o cerere de ajutor pentru tiparirea unei carti, cerere pe care am publicat-o aici prin programul WeCare Filantropica. Iata ca nu a trecut mult timp si am primit o noua cerere, intitulata “Donează o carte pentru a fi aparte!” 🙂

Primim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor! Iata ultima cerere, venita din partea Platformei Romania 100:

„De Ziua Mondială a Cărții începem proiectul “Donează o carte pentru a fi aparte!”, proiect la care vă invităm să vă alăturați!
Credem profund în educație și ne dorim să venim în sprijinul copiilor de la școala din Gălbinași, județul Călărași, dotându-le biblioteca cu cărțile de care au foarte mare nevoie!
Până la finalul lunii mai vom strânge cărți, enciclopedii etc. (noi sau în stare bună) pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani și cărți din lista de lectură pentru examenul de capacitate la un loc anunțat în prealabil.
Prioritare sunt cărțile ușor de citit, atractive, dinamice pentru cei aproximativ 600 de elevi ai școlii, dintre care 200 sunt de nivel gimnazial.
Vă mulțumim pentru implicare!
Schimbarea începe cu voi!

Daca este cineva dispus sa ajute la tiparirea cartii, mai multe detalii se gasesc pe pagina de social media a evenimentului.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact. Mai multe detalii

Sursa: Facebook.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s